Ha nevat…!

Ha nevat a casa meva! I a la meva també! Jo he vist cotxes amb neu a sobre!

Sííí… aquests eren els comentaris de Garfiels i Piolins el dia que Catalunya va quedar mig paralitzada per la neu. Però nosaltres no, al contrari, vem indagar i volíem saber que passava en altres poblacions. A través de la PDI i internet vem estar seguint una estoneta les notícies de Televisió de Catalunya i vem saber que hi havia moltes retencions de cotxes, que hi havia escoles que no havien obert, cotxes que havien hagut de posar cadenes, carreteres tallades, etc.

Vem treballar tot aquest vocabulari de les “cadenes a les rodes” “carreteres tallades” i vem fer un dibuix representatiu d’aquest dia un xic especial.

I finalment, a la tarda va arribar el gran moment… un crit al mig de la classe…senyoreta està nevant! Sííí vem cridar tots alhora! Vem posar abrics, gorros, guants i bufandes i vem sortir al pati a tocar les quatre volves de neu que ens va regalar aquest dia!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *