Inaugurem l’ArtSpace amb la signatura del conveni amb el Conservatori del Liceu

El proppassat dimarts dia 20 d’octubre vam inaugurar l’ArtSpace. És tracta d’una planta íntegrament dedicada a la música i les arts que està ubicada a la planta superior de l’edifici d’Educació Primària.

Aquest planta compta amb un auditori, que ha estat batejat amb el nom de Pau Casals, i amb cinc noves aules de música que fan honor als Beatles, Chopin, Paganini, Paco de Lucía i Elvis Presley

En aquest mateix acte, la Sra. Maria Serrats i Martin, Directora General del Conservatori del Liceu i el Sr. Roberto Prata, Director de SEK International School Catalunya van firmar el conveni de vinculació de la nostra escola al Conservatori del Liceu. En acabar l’acte vam poder gaudir d’una excel·lent Audició musical de guitarres a càrrec de la professora Maite Rubio, i els alumnes Dani Jiménez i Frederik Romaniuk, del Conservatori del Liceu.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Amb aquest acord, SEK-Catalunya ha començat a implantar la Primària Musical del Conservatori del Liceu aquest curs entre els seus 90 alumnes de primer i segon d’Educació Primària, amb l’objectiu d’estendre-la tot el cicle al llarg dels propers cursos. D’aquesta manera, els estudiants que ho desitgin podran presentar-se els examen per obtenir els diplomes oficials del Conservatori.

 

Roberto Prata

I am proud of this new agreement and the new spaces we have created, but am 100% sure that I am going to be even more proud of the work and the performances that the students produce in this space. That is my challenge to students and staff alike!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *