Participem a la Marató Solidària TV3

Amb aquest any arribem a la 24ª edició de La Marató de TV3 i es dedica a la diabetis i l’obesitat, dues de les malalties metabòliques més freqüents a Catalunya. Nosaltres avui hem volgut realitzar una jornada esportiva, de solidaritat amb tots els malalts que les pateixen, i amb el desig comú de trobar nous medicaments i tractaments que millorin la qualitat de les persones afectades.

Ha estat tot un matí molt dinàmic: circuits per passejar, córrer, activitats de coordinació motriu, pràctica de diferents esports, música, ball… Tothom hem participat, des dels més petits  fins els més grans amb la col·laboració de tota ña comunitat educativa. Felicitats nois i noies, ha estat un matí genial!!

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *