Portes Obertes: un matí molt familiar!

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Dissabte 19 de desembre, jornada de Portes Obertes Nadalenques en el nostre Col·legi Sek Catalunya.

A les 10:00h. del matí les nostres famílies amb els seus amics, familiars i coneguts van poder gaudir d’una jornada plena d’actes culturals, artístics, lúdics,… on els protagonistes eren els nostres alumnes. Els nostres espais es van omplir de somriures, veuetes que podíem reconèixer amb claredat, abraçades i petons d’alumnes, professores i pares. També ens va agradar rebre noves famílies que ens van visitar al llarg de tot el matí, i amb les quals van compartir la nostra experiència i projecte educatiu. Va ser una jornada intensa, amb sorpreses per tothom: el nostre Tió, el Missatger Reial, carpes solidàries, exposició de treballs, tallers de música, teatre amb la representació dels Pastorets…

La cloenda la vàrem fer tots junts al pavelló alumnes, pares, professors,.. al compàs de la música de la tradicional nadala Let it snow, per desitjar-nos tots plegats, unes Bones Festes Nadalenques!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *