S’acosta la VI Edició de la SEk Business Expo

El dijous 4 de febrer els companys de Batxillerat ens van informar a tots els alumnes d’infantil, que ja s’acosta la VI Edició de la Sek Business Expo, tindrà lloc al Pavelló del Col·legi durant els dies 26 i 27 de febrer.

Els nostres petits es van mostrar, durant la presentació, molt interessats i contents escoltant amb molta atenció l’informació rebuda. Així doncs, us hi esperem a tots: pares, mares, familiars, amics… a visitar-la al llarg dels dos dies que durarà (divendres i dissabte). Esteu tots convidats!!

David Delgado

Les animamos a todos a participar!!!!! Incluso con stand si tienen posibilidad de que su empresa o en la que trabajan quieren venir a exponer su negocio con un stand

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *