Celebrem Sant Jordi!

Divendres 22 d’abril, tot el col·legi des d’infantil fins a batxillerat, hem celebrat junts la diada de Sant Jordi. Al llarg del matí, els alumnes de 6EP i de l’ESO han organitzat diferents tallers pels alumnes de primària i també pels nostres petits d’infantil: amb pintura de mans hem fet un drac, titelles de paper amb els personatges de la llegenda de Sant Jordi, ens hem pintat la cara,… El pati del nostre col·legi estava ple de paradetes de roses i llibres, servei de bar pels alumnes més grans, obres literàries escrites pels alumnes més grans, i també photocalls artístics per inmortalitzar la Diada amb els nostres alumnes…

Pares, aquí teniu unes imatges que volem compartir amb vosaltres.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *