XIV Trobada de Corals d’Educació Infantil i Primària

Aquest 28 d’abril la Coral I i la Coral II han fet una actuació conjunta a la XIV Trobada de Corals d’Educació Infantil i Primària, on han participat 7 corals més de diferents escoles del Maresme y del Vallès Oriental.

Les nostre corals, dirigides per la Sra. Júlia López i la Sra. Rosa Borràs han interpretat la cançó tradicional dels Estats Units Hello to all the children of the world i Light a candle for peace, de Shelley Murley. Us deixem aquí el vídeo de la seva interpretació:

Imagen de previsualización de YouTube

Posteriorment totes vuit corals, dirigides per la nostra directora, la Sra. Júlia López, han interpretat la cançó tradicional catalana Sota Sant Llaurenç i El meu desig, de WA Mozart. Hem tancat l’acte interpretant conjuntament el Cant de la Trobada.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

La qualitat musical de les corals ha estat molt alta i volem destacar a les Corals del SEK per la bona feina i per la millora tan gran de nivell musical que han assolit durant aquest curs.

Felicitats molt grans a tots

 

 

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *