Emocions i sentiments viscuts a Can Pou

«Castigat sense sopar per les seves trapelleries, en Max comença un viatge simbòlic des de la seva habitació fins a un lloc fantàstit tot travessant un espai i temps mític i enfrontant-se a les seves pors. Allà es convertirà en el Rei dels monstres…»  i aquí és on comencen les aventures amb les nostres nois i noies dels Scoobies i dels Tintins. Sentiments i emocions com la por, felicitat, neguitor, tenir empatia, controlar la ràbia… són les viscudes a Can Pou el passat dimecres per tots ells. A partir d’aquest conte, jocs, cançons… els nostres noies i noies han pogut verbalitzar les seves emocions i sentiments en un entorn natural, tot jugant i empatitzant els uns amb els altres ajudant-se en el seu desenvolupament emocional.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *