UDI: Som grangers, el nostre papa expert és…

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Immersos en la nostra UDI “Somos granjeros” el passat dia 24 de març, el Sr. Marc Casamitjana, pare del nostre company  Arnau, va venir a la classe dels Garfields i dels Piolins per explicar-nos, com es transforma la llet que ens donen les vaques de la granja en iogurt.

Ens ho va explicar de forma molt entenedora, i amb l’ajuda de la PDI i uns vídeos ho vam anar entenent. A més, ens va portar un parell de sorpreses: uns actimels per berenar i uns pots de iogurt grans que vam decorar.

Va ser molt divertit i enriquidor per tots.

Des de l’escola volem agrair al Sr. Casamitjana la seva col·laboració en aquesta tasca.

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *