Ens preparem per la cursa solidària

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

El gran dia és a punt d’arribar. Demà realitzarem la gran cursa solidària “Carrera contra el hambre”. El nostres alumnes d’Infantil ja fa uns dies que s’entrenen per a poder realitzar un bon paper en aquest esdeveniment. Els hem fet partícips del motiu d’aquesta cursa i de l’objectiu que volem aconseguir: que tots puguem arribar a la fi del circuït per poder contribuir amb el nostre esforç a aquesta causa solidària.

D’altra banda també comentar que ahir va ser l’International Forest Day i amb alguns alumnes vam poder sortir al bosc afavorint una actitud positiva cap al medi ambient alhora que amb la cursa també estem treballant una actitud humanitària que ens aportarà de ben segur una mentalitat internacional que ens ajudarà a promoure un món millor.

Famílies, esperem comptar amb vosaltres demà a la cursa. Us deixem unes imatges per poder anar fent boca del que serà una jornada molt especial.

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *