Sortida a Can Pou amb P3 i P4

El passat dimecres P3 i P4 van fer una sortida a Can Pou relacionada amb les UDI que estan treballant en cada curs.

Les Granotes van visitar l’entorn i la granja que tenen amb tots els animales que allà s’hi troben. Ens van explicar el seu funcionament, les feines que es fan a una granja, la transformació dels aliments… Ens ho van passar molt i molt bé!

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Els Rainbow & Sunshine vam estar indagant el bosc i el seu entorn observant els diferents elements que en ell s’hi troben i vam realitzar un taller de reciclatge on ens van ensenyar com poder crear nous objectes tot reciclant diferents materials.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *