Jugar, cantar, ballar, escoltar…

Als Rainbows i als Sunshine ens agrada jugar, no és cap secret , i jugant aprenem.

 Aquests dies hem estat treballant la tardor (canvis que hi ha al nostre entorn, fruites i fruits  d’aquesta estació de l’any…) i també costums i tradicions d’arreu del món que celebrem en aquestes dates com són la castanyada i Halloween. Tot això ho hem après escoltant contes com el Conte de la Maria la Castanyera,  cantant cançons : El cargol, Sóc un bolet, fent la dansa de La castanyera, … Hem anat jugant amb les lletres: primer mirant les lletres del nostre nom, quina és la primera, com sona, quin company més la té…, fent xurros amb la plastilina, pintem, punxem, …

 Pares i mares, volem compartir aquestes fotos amb tots vosaltres  i si cliqueu damunt de les paraules en cursiva, us convidem a compartir  els contes i cançons amb els vostres fills.

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *