La tardor

Dolphins i Rays ja fa dies que estem parlant de la Tardor. Tot just havíem deixat l’estiu enrere, vàrem pujar al pati de primària per anar a veure si encara quedaven ORENETES en els nius. I no, no en vàrem veure ni una!!. Vam indagar per internet i tot mirant el conte “En Plometes” i vam entendre que havien emigrat cap a l’Àfrica.

Engrescats com estàvem, vàrem decidir fer un arbre i un niu per una Oreneta (en Plometes) que s’havia quedat a la classe dels Astronautes/Rockets.

Amb tot, va arribar la Maria Castanyera i aquesta vegada, encuriosits pels fruits de la tardor, vàrem modelar amb plastilina un pelló amb la seva castanya a dins, alhora que tots plegats cantàvem les cançons: El pot petit, A la tardor, Marramèu torra castanyes, La castanyera….

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *