P5: reciclem!

Des d’inicis de curs estem molt interessats en el reciclatge i en el respecte pel nostre entorn. Immersos en la unitat “El Entorno” (que és transversal i s’allargarà tot el curs), comencem a prendre mesures tant a la classe (on reciclem paper, plàstic i orgànic), com al pati i al menjador (on reciclem l’envàs de iogurt i pell de plàtan). Els nostres amics “el monstres nyam-nyam ens van explicar i conscienciar vers la necessitat d’ajudar al nostre planeta.

Interessats pel tema, vàrem anar al menjador dels alumnes de primària per veure com reciclen i pel camí vàrem anar descobrint diferents contenidors en el pati. Val a dir que ja comencem a ser uns experts detectant si el que tenim entre les mans és de paper o de plàstic. Som-hi doncs des de casa?

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *