“Sant Jordi arriba com un cavaller…!”

23 d’abril, avui celebrem la Diada de Sant Jordi, aquest any d’una manera molt especial. Us proposem participar de la festa des de casa, amb els veïns i veïnes i els familiars i amics que ara no podem veure, però que sabem els agradaria celebrar-la amb nosaltres.

Us proposem que escolteu La llegenda, cantem la cançó i pensem una miqueta en qüestions com: quin personatge us agrada més? Per què? Quin dels personatge que surten us agradaría ser? Creieu que el drac era dolent de veritat, o tenia mal geni perque tenia gana? Creus que la princesa s’hauria pogut salvar ella tota sola? T’agrada com acaba la llegenda? Creus que podría acabar d’una altra manera, quina?

Us proposem, a part de les activitas que us han ofert les senyoretes del vostre curs, fer roses amb materials reciclats i penjar-les a les balconades i finestres per compartir-les amb tothom en aquesta diada tan especial. Mireu la proposta que us hem deixat a l’agenda, és molt fácil de fer.

Us animem a omplir de roses les balconades i finestres i celebrar tots junts Sant Jordi des de casa!

Feliç Diada per a tothom!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *