“ El lleó i el ratolí”

i tu, tant petit com ets, em podràs ajudar?” ….” ‘o i tant, rosegant i rosegant t’alliberaré!… !i vet aquí un gat, i vet aquí un gos, aquest conte ja s’ha fos!» «Dolphins i Rays hem anat descobrint el el valor de l’amistat a través del lleó i el ratolí del conte, i com que una llengua s’aprèn rient i practicant, ens hem creat el nostre propi lleó. Hem dibuixat la cara (percepció i orientació espacial – coneixement del propi cos), hem “punxat” tot el contorn per “retallar-lo” (tot treballant la nostra psicomotricitat fina) i al final hem representat  el conte tot reproduint el vocabulari i frases clau, reproduint les onomatopeies del lleó i del ratolí…

Ah, i també hem cantat i ballat al ritme d’EL LLEÓ VERGONYÓS!!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.